Bedrijf
Prijzen excl. BTW (netto)
Niet alleen het meubilair, het servies en het bestek bepalen de ambiance van een restaurant of hotel - ook het juiste tafellinnen levert hier een niet te
Wat is Bone China precies? Hoe wordt het geproduceerd? Wat zijn de belangrijkste kenmerken? Lees meer over Bone China in dit
Om punten te scoren bij uw gasten met gevarieerde limonades, heeft LUSINI een aantal heerlijke recepten voor u samengesteld. Ze zijn niet alleen lekker, maar
Een buffet past niet bij ieder concept. Maar waar het wel past is het een geliefd alternatief voor de normale bediening. Daarnaast biedt een buffet meerdere
Uw werkschoenen horen ook tot het leven van elke dag in de horeca en hotellerie zoals messen, kookpot of kelnerportemonnee! Daarom is het belangrijk, uw
Het vrolijke groen-geel dat zijn weg heeft gevonden is niet meer weg te denken uit bars, hotels, restaurants en cafés. Bent u in de stemming voor groen? Wij
Hoeveel wijn moet er in een glas worden geschonken? Hoeveel melk heeft u nodig voor een latte macchiato? Hoe moeten glazen worden gemarkeerd? Ontdek het
Het bestek is het visitekaartje van wat u op tafel zet en een belangrijk onderdeel van een stijlvol gedekte tafel! Daarom vindt u bij ons bestek dat in het oog
Mixologie beschrijft de kunst cocktailrecepten zelf te maken en te ontwerpen. Een kunst die de laatste jaren echt een trend is geworden. Meer erover leest u
Witte koksbuizen, geruite broeken en zwarte schorten: het klassieke kleurenschema van de horeca ziet er stijlvol uit, maar is ook erg klassiek en biedt weinig
Hygiëne staat bij het maken van gerechten op de eerste plaats. Van belang daarbij is niet alleen de hygiëne bij levensmiddelen en het schoonmaken van de
De menukaart is een van de belangrijkste uithangborden voor een restaurant. Voordat u begint met het ontwerp, is het belangrijk om na te denken over wat er op